ECA ngakoni UK Wolung Casinos Land-Based Back to Association
toto

ECA ngakoni UK Wolung Casinos Land-Based Back to Association

Ing warta telat saka minggu kepungkur, European Casino Association (ECA) wis dikonfirmasi sing ngakoni Inggris lan operator casino bali minangka anggota. Sajrone Majelis Umum ECA dianakaké ing Casino Baden ing Austria 28. September lan 29. September, organisasi dikonfirmasi sing wolung operator Togel HKG casino saka Inggris wis disetujoni kanggo gabung maneh. Iki kalebu Hippodrome Casino , Les Ambassadeurs, Crown Aspinalls, Genting Casinos UK, Metropolitan Gaming, Rank Group, Aspers Group, lan liyane.

Baline Wong wolu
Ketua ECA Per Jaldung nampani kesempatan kanggo mbalekake operator kasebut sawise budhal amarga Brexit bali ing 2020. Jaldung bungah banget babagan kesempatan kanggo nggabungake anggota kasebut lan melu nguatake sektor game bata-lan-mortir Eropa. maneh:

UK wis industri game adhedhasar tanah-ngrembaka, lan kita arang banget bangga sing bebarengan efforts mimpin kanggo sukses re-entri saka UK minangka anggota lengkap ECA.

Ketua ECA Per Jaldung
Dheweke njamin yen operator Inggris duwe akeh tawaran nalika nerangake jaringan operator lan perusahaan Eropa sing luwih akeh. Hippodrome Casino pangareping eksekutif Simon Thomas tampi kesempatan kanggo perusahaan Slot Gacor sepisan maneh anggota ECA. Thomas makarya kanthi rapet karo Dewan ECA supaya bisa dadi kasunyatan.

Kabeh wolung kasino bali liwat advokasi kuwat saka Thomas sing setya kanggo nyadari potensial long-term industri minangka bagéan saka kulawarga bata-lan-mortir Eropah. Thomas njamin sing kasino ing Inggris ngadeg kanggo entuk manfaat liwat kemitraan iki bakal b bisa kanggo kapitalisasi ing basis kawruh sing dienggo bareng ing sektor bata-lan-mortir Eropah liwat ECA.

Ngatur Pandemi lan Ngajari Pelajaran Eropa
Sektor bata-lan-mortir ing Inggris bakal ngadhepi tantangan serius ing ngarep. Sektor kasebut bakal ana ing regulasi sing luwih abot miturut Undhang-undhang Gambling 2005 Review sing wis ditundha kaping pirang-pirang nanging Togel Sidney kemungkinan bakal kedadeyan ing mangsa ngarep.

Sektor bata-lan-mortir iki kena dening pandemi lan Brexit loro, nanging rekaman trek Inggris ing mlaku casino fisik wis cukup buktiaken kanggo kemudi liwat krisis. Casinos tetep nyedhaki duwe bathi, lan padha wis bisa nresep gawe kaget uga cukup supaya adoh. Pawulangan sing disinaoni ing Inggris bisa dadi basis saka jaringan operator bata-lan-mortir Eropa sing luwih tahan.