Miami Dolphins Tambah Bradley Chubb, Jeff Wilson di Tarikh Akhir Perdagangan
toto

Miami Dolphins Tambah Bradley Chubb, Jeff Wilson di Tarikh Akhir Perdagangan

Miami Dolphins menambah dua pemain utama pada tarikh akhir perdagangan – pelapis Bradley Chubb dari Denver Broncos dan berlari kembali Jeff Wilson dari San Francisco 49ers – untuk meningkatkan senarai mereka dengan harapan untuk mendapatkan tempat wild-card AFC.

Miami Dolphins memperdagangkan Bradley Chubb Jeff Wilson Broncos 49ers tarikh akhir
Pelapis barisan Bradley Chubb meraikan sebuah karung untuk Denver Broncos menentang Indianapolis Colts pada Minggu 5. Chubb menyertai Miami Dolphins Toto SGP dalam perdagangan sejurus sebelum tarikh akhir pada hari Selasa. (Imej: Getty)
The Dolphins menghantar Chase Edmonds yang berlumba-lumba, pilihan draf pusingan pertama 2023, pusingan keempat 2024 dan pusingan kelima 2025 ke Broncos untuk melengkapkan perdagangan Chubb.

The Dolphins menghantar 49ers pilihan pusingan kelima untuk Wilson.

Selepas melonjak kepada permulaan 3-0, Dolphins tewas tiga perlawanan berturut-turut selepas quarterback Tua Tagovailoa mengalami kecederaan kepala kejam dan gegaran otak pada “Khamis Malam Bola Sepak” untuk memulakan Minggu 4. Sejak Tagovailoa kembali ke barisan pada Minggu 7, Ikan lumba-lumba memenangi dua perlawanan berturut-turut dan meningkat kepada 5-3 pada musim ini.

Dolphins Naik Taraf Pertahanan dengan Chubb
Dolphins membenarkan 24 mata setiap perlawanan dan mereka berada di kedudukan #22 dalam liga dalam pertahanan pemarkahan. Pertahanan mereka mempunyai kedudukan DVOA terburuk kelapan dalam NFL pada #25 keseluruhan.

Lumba-lumba menaik taraf tergesa-gesa pas mereka dengan tambahan Chubb. Menjelang Minggu 9, Dolphins menduduki tempat #21 dalam guni musim ini dengan hanya 15.

Denver Broncos memilih Chubb daripada North Carolina State dengan pilihan keseluruhan kelima dalam Draf NFL 2018. Dia merekodkan 15 terjahan solo dengan 5.5 guni dan dua rabaan paksa musim ini. Dia mengetuai Broncos dalam guni musim ini. Dalam 49 perlawanan bersama Broncos, Chubb mencatatkan 26 karung.

Dolphins mengeluarkan pilihan pusingan pertama dalam draf seterusnya untuk memperoleh Chubb. Pilihan itu datang daripada San Francisco 49ers, yang menghantar berbilang pilihan pusingan pertama kepada Dolphins supaya mereka boleh berdagang dalam Draf NFL 2021. Mereka memilih quarterback Trey Lance dengan pilihan keseluruhan ketiga.

The Dolphins kehilangan pilihan pusingan pertama mereka sendiri dalam draf NFL 2023 apabila liga menghukum mereka kerana mengganggu pertuduhan melibatkan quarterback Tom Brady dan ketua jurulatih Sean Payton.

Broncos mendapat Pusingan Pertama
Dengan menghantar Chubb ke Dolphins, Broncos menambah pilihan pusingan pertama yang sangat diperlukan. Itu kerana mereka terpaksa melepaskan dua pusingan pertama dalam perdagangan Russell Wilson dengan Seattle Seahawks.

The Broncos juga memperoleh Edmonds, yang memulakan musim sebagai permulaan pertandingan kembali di Miami, tetapi tewas pertunjukannya kepada Raheem Mostert. Dalam aksi terhad dengan Dolphins, Edmonds bergegas 42 kali sejauh 120 ela dan dua touchdown. Dia menambah 10 penerimaan untuk 98 ela dan satu touchdown.

Broncos tewas ketika mula berlari kembali ke belakang Javonte Williams akibat kecederaan ACL dan LCL penghujung musim pada Minggu 4. Edmonds menyertai medan belakang yang penuh sesak di Denver yang termasuk veteran Melvin Gordon dan Latavious Murray. Broncos berada di kedudukan #22 dalam NFL dengan serangan darat yang purata hanya 108.4 ela bergegas setiap permainan.

Ikan lumba-lumba Menambah Satu Lagi San Francisco Berlari Kembali Keluaran Sydney
San Francisco 49ers memperoleh kembali Christian McCaffrey dalam perdagangan dengan Carolina Panthers beberapa minggu lalu. Akibatnya, Jeff Wilson kehilangan pekerjaan permulaannya dengan 49ers, jadi mereka menukarnya dengan Dolphins. 49ers melepaskan pakej berbilang pilihan untuk mendapatkan McCaffrey, tetapi mereka akan mendapat kembali pusingan kelima melalui Dolphins.

Dengan 49ers musim ini, Wilson bergegas 92 kali untuk jarak 468 ela dan dua touchdown. Dia juga mencatatkan 10 penerimaan untuk 92 ela.

Wilson menggantikan Edmonds sebagai sandaran di belakang Mostert, yang juga bermain untuk 49ers musim lalu. The Dolphins kini mempunyai dua bekas ahli 49ers di bahagian belakang mereka, dan mereka bersatu semula dengan Mike McDaniel. McDaniel menghabiskan musim lalu sebagai penyelaras serangan dengan 49ers sebelum Dolphins mengupahnya sebagai ketua jurulatih baharu mereka.

Jadual Agak Mudah untuk Lumba-lumba
Lumba-lumba mempunyai baki jadual yang menggalakkan. Hanya tiga lawan dalam sembilan perlawanan terakhir mereka mempunyai rekod kemenangan.

Dolphins bermain dua lagi perlawanan sebelum selamat tinggal yang dijadualkan pada Minggu 11. Mereka menuju ke Chicago untuk bermain Bears pada Minggu 9 sebelum mereka menjadi tuan rumah Cleveland Browns pada Minggu 10. Selepas selamat tinggal, Dolphins menganjurkan perlawanan di tempat sendiri menentang Houston Texans dalam Minggu 12, menentang Green Bay Packers pada Minggu 16, dan New York Jet pada Minggu 18.

The Dolphins mencapai jalan untuk bermain perlawanan berturut-turut di Pantai Barat menentang San Francisco 49ers dan Los Angeles Rams pada Minggu 13 dan Minggu 14. Mereka mempunyai perlawanan jalan raya bahagian menentang Buffalo Bills pada Minggu 15 dan menentang New England Patriot pada Minggu 17.

The Dolphins adalah +3000 kemungkinan untuk memenangi Super Bowl LVII, menurut kemas kini terbaru daripada DraftKings. Anda boleh menyokong Dolphins pada kemungkinan +1600 untuk memenangi kejuaraan AFC sebagai HK Hari ini  pasukan keempat tertinggi di papan di belakang Bills, Kansas City Chiefs dan Baltimore Ravens.

The Bills (6-1) adalah kegemaran besar pada kemungkinan -1200 untuk memenangi AFC East. Dolphins adalah pesaing terdekat mereka di papan niaga hadapan dengan kemungkinan +1000. Jets mempunyai rekod yang sama seperti Dolphins pada 5-3, namun mereka adalah peluang untuk memenangi AFC East dengan kemungkinan +4000. Malah New England Patriots, dengan rekod 4-4, mempunyai peluang bahagian yang lebih baik sedikit daripada Jets pada +3500.